Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluatul de cartofi:
Umplutura:
Mod de preparare:
Cartofii si ceapa se curata de coaja, se spala si se taie in patru. Se amesteca ceapa si cartofii si se adauga in mixer. Se scoate apoi compozitia intr-un vas si se stoarce de apa atat cat este posibil. Se adauga apoi celelalte ingrediente din aluat si se amesteca pana devine o compozitie omogena. Se pune in tava, se intinde uniform si se da la cuptor 20 de minute, dupa care se scoate si se lasa sa se raceasca. Intre timp se prepara umplutura. Intr-o tigaie se caleste ceapa, apoi se adauga ciupercile taiate marunt, sare, piper, cimbru, mustar si faina. Se amesteca, apoi se adauga vinul si apa si se lasa sa fiarba pana compozitia se ingroasa. Cand este gata se pune peste aluat, se adauga patrunjelul amestecat cu branza si se da la cuptor cam 15 minute.