Dificultate: redusa

Ingrediente:

    125 g unt 1 ceapa mare tocata 2 catei de usturoi (zdrobiti) 2 felii de slanina (fara sorici) taiata bucatele 250 g ficatei de pui 1/4 lingurita cimbru uscat piper negru macinat 3 linguri smantana 1-2 linguri coniac 90 g unt topit 2 linguri de codite de ceapa verde
     

Mod de preparare:

Untul se topeste intr-o cratita si se caleste ceapa, usturoiul si slanina taiate bucatele. Se adauga ficateii de pui si se rumenesc si ei, amestecand din cand in cand. CAnd s-au patruns bine, se iau de pe foc si se adauga cimbrul, piperul, smantana, coniacul si 30 de g de unt. Se amesteca bine cu mixerul pana cand se obtine o compozitie cremoasa, dupa care se pune in boluri. Se adauga deasupra unt topit (60 g) si ceapa tocata marunt si se da la frigider.