Iata o delicioasa reteta de salau cu cartofi si mustar preparata la cuptor.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 350 ml apa fiarta cu Vegeta
  • 200 g smantana
  • 1-2 linguri de mustar
  • 6 fileuri de cod salau
  • sucul unei lamai
  • 30 g unt
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1/2 legatura de busuioc

Mod de preparare:

Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie in feliute subtiri. Se pun intr-o tava de cuptor se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu smantana si apa fiarta cu Delikat, se toarna peste cartofi si se lasa cam 25 de minute in cuptorul incins dinainte. Fileurile de peste se spala, se asaza un servetel deasupra sa soarba apa si se stropesc cu suc de lamaie. Se sareaza, se pipereaza si se pun peste cartofii din cuptor. Se pun deasupra bucatele de unt si se mai lasa 20 de minute. Se serveste cu ceapa verde taiata ineluse subtiri
si busuiocul tocat marunt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri