Ingrediente:

    carne de pui (eu folosesc pulpe de pui dezosate) 5-6 ciuperci champignon 1 ceapa 1 morcov 1 ardei 1 conserva de porumb 1 legatura de patrunjel verde paste boia, piper, sare

Incep prin a cali ceapa si cand se sticleste adaug putina boaia si imediat putina apa. Urmeaza sa adaug carnea taiata cubulete si apa este perfecta pentru a evita prajirea in ulei. Condimentez cu putin piper si sare.Apoi pe rand adaug morcovii dati pe razatoare, ciupercile tocate si ardeii. Daca e cazul mai adaug putina apa - pana la nivelul carnii - sa imi asigur si un sos delicios mai tarziu. Las sa fiarba totul la foc incet. Intre timp fierb pastele iar cand s-a gatit carnea, amestec intr-un vas pastele cu carnea de pui si sosul ei delicios. Adaug conserva de porumb si patrunjelul tocat. Amestecat bine si masa este gata :)

 

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com