Ingrediente:
- carne de pui (eu folosesc pulpe de pui dezosate)
- 5-6 ciuperci champignon
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei
- 1 conserva de porumb
- 1 legatura de patrunjel verde
- paste
- boia, piper, sare
Incep prin a cali ceapa si cand se sticleste adaug putina boaia si imediat putina apa. Urmeaza sa adaug carnea taiata cubulete si apa este perfecta pentru a evita prajirea in ulei. Condimentez cu putin piper si sare.Apoi pe rand adaug morcovii dati pe razatoare, ciupercile tocate si ardeii. Daca e cazul mai adaug putina apa - pana la nivelul carnii - sa imi asigur si un sos delicios mai tarziu. Las sa fiarba totul la foc incet. Intre timp fierb pastele iar cand s-a gatit carnea, amestec intr-un vas pastele cu carnea de pui si sosul ei delicios. Adaug conserva de porumb si patrunjelul tocat. Amestecat bine si masa este gata :)
Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie