Dificultate: medie

Ingrediente:

    2 bucati ananas 200 g orez 100 g sunca presata 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 50 g migdale 30 g coriandru 10 g ghimbir 1 catel de usturoi ulei de porumb piper alb sare 400 ml supa de pui (din cub )


Mod de preparare:

Orezul se alege si se spala dupa care se fierbe in supa de pui. Se taie ananasul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi · Intr-o tigaie in ulei incins adaugam usturoiul si ghimbirul praspat taiat felii. Ardeii se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdalele oparite si taiate felii. Amestecati bine toate ingredientele si le condimentati cu coriandru,piper alb dupa care lasati sa se raceasca si cu aceasta compozitie vom umple jumatatile de ananas.