Fina si foarte nutritiva, aceasta supa crema de fasole si praz este deosebita. Supa crema de fasole si praz este usoara si contine multe vitamine.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1/2 lingura ulei de masline
  • 2 bucati praz, curatat si taiat marunt (se iau si partile albe)
  • 1 ceapa, taiata marunt
  • 1 telina, taiata bucati
  • 4 cani ciorba de legume sau supa din concentrate
  • 1 1/2 cani fasole alba fiarta
  • 4 lingurite ceapa verde, tocata;
  • sare
  • piper
  • 1 cana lapte

Mod de preparare:

Se pune uleiul intr-un vas si se incalzeste. Se adauga prazul, ceapa si telina. Se lasa la foc potrivit 5 minute, dupa care se reduce focul si se mai lasa 5 minute. Se adauga ciorba, fasolea, sarea de mare si piperul, se acopera si se mai lasa 15 minute; dupa care se ia de pe foc si se raceste. Se pune compozitia in alt vas si se bate cu mixerul pana cand fasolea este ca un piure, dupa care se pune inapoi. Se adauga laptele si se amesteca pe foc potrivit in jur de 5 minute sau pana cand se obtine un amestec omogen. Se toarna in boluri incalzite, se presara ceapa verde taiata si se serveste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri