Dulce, mentolata, siropoasa, divina!
Sirop:
Se amesteca apa cu siropul si lichiorul de menta si se incalzesc usor.

Asamblarea:


Se aseaza blatul pe platou, se insiropeaza; se intinde jumatate din crema si jumatate din glazura 1; se da la rece pana se intareste glazura. Se adauga restul de crema si restul de glazura si se da din nou la frigider. Cand s-a intarit si cel de-al doilea strat de glazura, se scoate prajitura, se taie in cuburi cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fierbinte, apoi se decoreaza cu glazura 2.

Fiecare bucata de prajitura se poate decora cu o avelina din frisca mentolata si cu frunze proasptete de menta.

Mai multe retete delicioase si interesante puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri