Dificultate: redusa

Ingrediente:

    32 biscuiti (circa 170g) 150g margarina la temperatura camerei 170g zahar 200g crema de branza Philladelphia 100g ciocolata neagra 2 lingurite esenta de rom 2 banane

Mod de preparare:

Se pregateste crema astfel: frecati margarina cu zaharul. Adaugati crema de branza si esenta de rom, mixati bine. Topiti la bain marie ciocolata. Puteti adauga si 2 linguri de cacao. Adaugati ciocolata putin racita peste amestecul de margarina cu crema de branza. Amestecati totul foarte bine cu mixerul.  Taiati rondele bananele. Intindeti crema pe biscuiti, adaugati 2 rondele de banane.  Intindeti din nou crema peste banane. Puneti un alt biscuite peste , si tot asa pana ajungeti la circa 8 biscuiti intr-un sir. Asezati sirurile de biscuiti orizontal si completati cu crema.Tapetati uniform toata prajitura. Ornati cu biscuiti si frisca si cateva rondele de banane. Trebuie lasat la frigider cateva ore bune pentru a se inmuia biscuitii.