Cornulete cu dulceata: desertul preferat al copiilor. In timp foarte scurt vei avea cele mai crocante si delicioase cornulete cu dulceata.

Dificultate: scazuta

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 250 g de unsoare
  • 150 g de zahar
  • 2 linguri de otet
  • 10 linguri de apa
  • aroma
  • faina cat cuprinde
  • un borcan de dulceata dupa preferinta
  • zahar pudra

Mod de preparare

Din aceste ingrediente se face un aluat mai tare, care se da la frigider cel putin o jumatate de ora, acoperit cu folie. Dupa aceea, se ia o bucata din aluat, se intinde pe planseta si se taie triunghiuri pe care se pune cate o lingurita de dulceata, se ruleaza si se apropie colturile. Se pun intr-o tava unsa si se coc, in cuptorul incins, la foc mai tare, pana se rumenesc. Fierbinti, se tavalesc prin zahar pudra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri