Dificultate: scazuta
Ingrediente:
- 1 ou
- 250 g de unsoare
- 150 g de zahar
- 2 linguri de otet
- 10 linguri de apa
- aroma
- faina cat cuprinde
- un borcan de dulceata dupa preferinta
- zahar pudra
Mod de preparare
Din aceste ingrediente se face un aluat mai tare, care se da la frigider cel putin o jumatate de ora, acoperit cu folie. Dupa aceea, se ia o bucata din aluat, se intinde pe planseta si se taie triunghiuri pe care se pune cate o lingurita de dulceata, se ruleaza si se apropie colturile. Se pun intr-o tava unsa si se coc, in cuptorul incins, la foc mai tare, pana se rumenesc. Fierbinti, se tavalesc prin zahar pudra.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie