Dificultate: redusa

Ingrediente:

    400g carne (oaie + porc) 8 oua 50ml lapte 2 rosii 50g unt 1 lingurita busuioc sare piper

Mod de preparare:

Carnea taiata potrivit se rumeneste in ulei incins. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu busuioc. Rosiile se oparesc cateva minute, se sareaza si se curata de pielite. Se toaca marunt si apoi se zdrobesc pana se obtine un piure gros. Se pune piureul la fiert, se adauga untul si se amesteca in continuu. Se bat ouale, se adauga laptele si se prajeste omleta intr-o tigaie cu unt. Cand e gata, se scoate din tigaie si se lasa putin sa se racoreasca, apoi se acopera cu piureul de rosii. Se taie in doua bucati ca sa se poata face un sandvis. Pe o bucata unsa cu piure de rosii se aseaza carnea rumenita si apoi deasupra se pune si cealalta bucata de omleta. Se pudreaza cu busuioc si cu piper si se mai da la cuptor 10 minute.