Cat de simplu poate fi sa faci o tarta minunata!

Aluatul l-am facut din 100g de unt si 100 de zahar, frecate bine impreuna pana cand untul devine light and fluffy, dupa care am adaugat 200g faina si un ou. Am format un aluat elastic (daca e prea umed mai adaugati un pic de faina), l-am invelit in folie alimentara si l-am lasat jumatate de ora in frigider. Crema am facut-o dintr-un plic de pudding de vanilie (lene mare, ce vreti :p). Tarta cu dulceata de capsuni. Reteta tarta cu dulceata de capsuni
Aluatul l-am intins in forma de tarta unsa cu unt (cu degetele), l-am intepat ici-colo cu o furculita, si l-am bagat in cuptor pentru 10 min la foc mediu (daca vreti sa faceti tarta ca la carte, acoperiti-l cu hartie de copt, si puneti deasupra boabe de fasole - eu am sarit peste chestia asta :p). Dupa 10 minute, am turnat si crema peste el, si l-am bagat din nou la cuptor inca vreo 10 minute. Am lasat un pic tarta sa se raceasca, am turnat peste un borcan de dulceata de capsuni, si am bagat tarta in frigider pentru jumatate de ora.

Asta-i tot. Usurica-mazarica, cum ar spune cineva :p

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tarta cu dulceata de capsuni.