Iata o reteta inedita de pui cu masline. Mancarea de pui cu masline este deosebit de aromata, are putine calorii si este satioasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 5 linguri ulei
  • un pui taiat in 8 bucati
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei gras verde
  • 1 cutie rosii taiate bucatele
  • 1 rosie proaspata taiata bucatele
  • 200g masline
  • sare
  • piper
  • saffron
  • 2 foi de dafin

Mod de preparare:

Intr-o tigaie incingeti si prajiti puiul putin pana se rumeneste. Il scoateti si il puneti intr-o tava de cuptor. Apoi in tigaia in care ati prajit puiul adaugati ceapa si usturoiul, caliti putin ,adaugati ardeiul si rosiile si condimentele. Fierbeti totul in cateva clocote si apoi turnati peste pui, acoperiti tava cu folie si dati la cuptor la foc potrivit pentru 40 de minute. Apoi ridicati folia sau capacul si adaugati maslinele fierte in apa pentru 2 minute. Mai tinem la cuptor 15 minute pana totul se rumenste frumos, decoram cu marar sau patrunjel. Se poate servi cu orez alb


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui cu masline.