Dificultate: redusa

Ingrediente:

    cca 500 g filet de peste 3-4 catei de usturoi 3-4 lingurite de sos de soia 2-3 lingurite de otet balsamic boia iute 1 ceapa Optional se poate adauga si 1-2 lingurite de miere sa iasa usor dulceag.

Mod de preparare:


Se pregateste  marinata, amestecand: usturoiul pisat, sosul de soia, otetul balsamic, mierea si boiaua
Taiati ceapa rondele groase de cca 1/2 cm. Puneti pestele la prajit intr-o tigaie antiaderenta sau pe un gratar (fara ulei de preferat), piperati si il lasati cca 2-3 minte pe o parte apoi il intoarceti. Alaturi puneti si feliile de ceapa cu care procedati ca si cu pestele. Cat se face si pe cealalta parte il ungeti cu marinata cu ajutorul unei pensule. Cand se face si pe cealalta parte il intoarceti cu marinata in jos si dati cu
marinata si pe cealalta parte. Lasati la foc mic sa nu se arda.