Paste cu ton si scoici - reteta foarte rapida si foarte gustoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 conserve de ton
  • 1 borcanel cu scoici
  • 1 pachet paste
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 1 rosie coapta coapta
  • ardei iute (uscat)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert in apa in care ati adaugat sare si ulei de masline. Intr-o tigaie, se incinge uleiul de masline si se caleste usturoiul tocat marunt. Adaugati tonul si scoicile cand usturoiul capata o culoarea aurie. Dupa alte 5-6 minute adaugati pasta de rosii si rosia tocata cubulete si 2 cescute mici de apa. Condimentati si lasati sa scada sosul. Cand acesta este gata, adaugati pastele fierte si mai lasati pe foc 2-3 minute pentru a se intrepatrunde aromele. Pastele se servesc calde si se poate rade pe deasupra parmezan.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri