O reteta interesanta de biscuiti cu ceapa. Biscuitii cu ceapa sunt aromati, ideali pentru micul dejun sau ca aperitiv.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 ceasca lapte
  • 1 lingurita smantana
  • 1 ceapa verde tocata
  • 1 varf de cutit praf de copt
  • 3 cesti cu faina
  • ½ ceasca malai
  • 5 lingurite zahar
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca unt

Mod de preparare:

Se amesteca laptele cu putin unt si ceapa tocata. Separat, se face un amestec din faina, praf de copt, malai, zahar, sare si piper. Se adauga jumatate din unt si laptele. Se amesteca bine pana amestecul devine omogen. Se framanta si se intinde in foaie de 1 cm grosime. Cu ajutorul unui pahar sau al unui cutit special se taie forme de biscuiti care apoi se pun pe hartia de copt din tava, la o distanta destul de mare unul de altul ca sa nu se lipeasca in timpul coacerii. Se ung cu unt si se pudreaza cu sare si piper. Biscuitii se coc 20 de minute in cuptorul incins, la foc mediu spre mic, apoi se lasa sa se raceasca 5 minute inainte de servire. Se servesc cu iaurt.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Biscuiti cu ceapa.