Ingrediente:
- 32 biscuiti (circa 170g)
- 150g margarina la temperatura camerei
- 170g zahar200g crema de branza Philladelphia
- 100g ciocolata neagra
- 2 lingurite esenta de rom2 banane
Pregatim crema:
Frecam margarina cu zaharul. Adaugam crema de branza si esenta de rom, mixam bine. Topim la bain marie ciocolata, noi am folosit ciocolata de lapte. Am adaugat si 2 linguri de cacao.
Adaugam ciocolata putin racita peste amestecul de margari
na cu crema de branza.Amestecam totul foarte bine cu mixerul. Folosim 2 sau 3 banane. Apoi, taiem rondele bananele. Noua ne-au ajuns 2 banane.Intindem crema pe biscuiti.Adaugam 2 rondele de banane.Intindem din nou crema peste banane. Punem un alt biscuite peste , si tot asa pana ajungem la circa 8 biscuiti intr-un sir.Asezam sirurile de biscuiti orizontal si completam cu crema. Tapetam uniform toata prajitura. In final ornam cu biscuiti si frisca si cateva rondele de banane. Trebuie lasat la frigider cateva ore bune pentru a se inmuia biscuitii.Pe bucatariaparadis-ro.blogspot.com veti regasi multe alte retete interesante.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă