Dificultate: redusa

Ingrediente:

    600g carne de pui (pulpesi/sau piept) 1 lamaie (suc si coaja rasa) 1/3 cana iaurt 1/2 cana pesmet (pref. din pâine integrala) 1/2 lingurita cimbru uscat 1/2 lingurita boia dulce sau iute 1/4 lingurita piper macinat 1/3 cana seminte de susan
     

Mod de preparare:

Curata pielea si taie carnea feliute groase de un deget si lungi de maximum 5 cm. Clateste-le cu apa rece si zvanta bucatelele intr-un servet de hartie. Amesteca bine intr-un castron sucul si coaja de lamaie, iaurtul, iar separat, intr-o farfurie intinsa, amesteca pesmetul cu boiaua, piperul, cimbrul si susanul. Inmoaie bucatelele de carne in acest sos si apoi da-le prin amestecul de pesmet. Le vei aseza intr-o tava de teflon si le vei pune la cuptor circa 40-60 minute pana puiul este bine patruns.