Incearca o reteta delicioasa de crap umplut cu ciuperci.

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 crap de circa 1,5 kg
  • 500g ciuperci proaspete
  • 2 legatri de patrunjel
  • 500g rosii, 250ml vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pestele se curata si se spala bine, apoi se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se spala, se taie feliute, se calesc, impreuna cu patrunjelul tocat, in uleiul de masline. Se asaza pestele intr-o tava unsa cu ulei si se umple cu o parte din ciuperci. Restul de ciuperci si rosiile se pun imprejurul pestelui; se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se baga la cuptor pentru cca. 30 de minute, la foc potrivit.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Crap umplut cu ciuperci.