Dificultate: medie

Ingrediente:

    200 g aluat de taitei (sau foi de lasagna din comert) ulei de masline pentru uns tava 200 g de carne tocata de vita 1 ceapa 1catel de usturoi sare piper oregano maghiran 2 foi de dafin maruntite 250 ml suc de rosii 300 g de cas (cascaval) 200 ml smantana
     

Mod de preparare:

1. Ceapa se taie marunt, usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu carnea tocata. Se pune intr-o
tigaie si se prajeste putin amestecand. Adaugam condimentele si 150 ml suc de rosii si 100 ml de
smantana. Amestecam si lasam sa scada putin. Punem apoi deoparte sa se raceasca. Luam o tava
dreptunghiulara cu peretii mai inalti, o ungem si aranjam o foaie de lasagna, un strat de
umplutura de carne, felii subtiri de cas si tot asa pana incheiem cu o foaie de lasagna.
2. Batem intr-un castronel sucul de rosii ramas cu smantana ce-o mai avem si cu restul de cas ras
si compozitia rezultata o punem pe deasupra ultimei foi. Se da la cuptor cam 30-40 de minute. Se
serveste cu busuioc.