ghid pentru o viaţă împlinită

5 idei delicioase de aperitive pentru masa de Revelion

slide-ul 5 / 5
5 idei delicioase de aperitive pentru masa de Revelion: Buseuri cu carne

Buseuri cu carne

Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa

  • Ingrediente necesare pentru buseuri cu carne:
  • 1 pachet foietaj
  • 800 g carne tocata amestec(porc-vita)
  • 1 ceapa
  • 1 ou mare
  • 2 galbenusuri
  • marar(optional)
  • sare si piper
  • seminte de susan

Mod de preparare buseuri cu carne:

Calim ceapa in putin ulei, adaugam carnea si amestecam bine pana este patrunsa. Nu mai adaugati ulei pentru ca o sa-si lase carnea grasime.
Asezonam cu sare si piper. Mararul il tocati marunt si-l adaugati peste compozitia de carne.
Dam la o parte de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si amestecam.
Foaia de aluat se imparte in 3 bucati, pe lung, si in centrul fiecarei fasii, de sus pana jos, punem carne. Se formeaza un cilindru iar imbinarea foietajului o lipim cu galbenus batut.
Taiem cilindrul in bucati, pe care le ungem tot cu galbenus.
Presaram cu seminte de susan.
Se coc pe hartie de copt la foc iute in cuptorul preincalzit.

Sunt atat de buneeee !:)

Voteaza reteta:

Scor: 4.5 din 12 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 idei delicioase de aperitive pentru masa de Revelion.

Alte prezentari din sectiunea Retete culinare