Iata o extraordinara reteta de supa de legume cu pasta de busuioc. Supa de legume cu pasta de busuioc este foarte sanatoasa si extrem de aromata, o gustare excelenta pentru vegetarieni.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 100 g de fasole alba
  • 100 g fasole rosie
  • 2 rosii
  • 1 praz mic
  • 2 cepe mari
  • 1 cartof mare
  • 125 g de fasole verde
  • 1 morcov mijlociu
  • 300 g dovlecel
  • 6 1/2 lingura ulei de masline
  • 75 grame de taitei mai grosi
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 10 – 12 linguri de busuioc taiat marunt
  • sare
  • 6 linguri parmezan ras
  • piper negru macinat

Mod de preparare:

Fasolea verde se taie in bucati si se oparaste. Rosiile se cresteaza, se oparasc, se descojesc, se indeparteaza cotorul si samburii si se taie cubulete. Restul legumelor se taie marunt. Ceapa si prazul se prajesc in ulei. Se adauga jumatate din cantitatea de rosii, cartofi si frunze de patrunjel. Desupra se pune supa si se fierbe sub capac 3 sferturi de ora. Fasolea, dovleacul si taiteii se pun in supa si acesta se fierbe inca un sfert de ora fara capac. Usturoiul se amesteca cu busuioc si cascaval. Treptat se adauga uleiul de masline, apoi se sareaza si se pipereaza. Pasta se amesteca cu putina supa. Apoi se toarna deasupra restul de supa si se presara rosiile ramase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri