Iata o reteta numai buna de preparat in zilele de post: cartofi unguresti. Cartofii ungurestisunt foarte aromoti si satiosi.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 cartofi mari
  • 2 cepe mari
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • ulei
  • piper
  • boia iute de ardei
  • boia dulce de ardei

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se taie felii nu foarte groase, se spala, si se pun la fiert. Ceapa se taie inele, se marunteste foaia de dafin. Se scurge apa din vasul cu cartofi si se amesteca cu foaia de dafin maruntita. Intr-o tigaie, se caleste ceapa in ulei de masline, dar nu foarte mult, dupa care se toarna peste cartofi si se amesteca usor. Se adauga sarea, piperul, boiaua iute si cea dulce si se mai lasa putin pe foc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri