Pentru zilele de post va recomandam o reteta simpla, dar foarte sanatoasa si aromata:broccoli cu ceapa la tigaie.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 250 g broccoli
  • 1 ceapa potrivita
  • 4 lingurite de ulei de masline
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 lingurite sos de chili dulce

Mod de preparare:

Alegeti buchetele de broccoli, le spalati si le scurtgeti de apa. Curatati ceapa si o taiati in opt. Intr-o tigaie, incingeti uleiul si rumeniti ceapa si broccoli, 2-3 minute. Adaugati apoi sosul de soia si cel de chili si amestecati. Serviti fierbinte, garnisit cu verdeata tocata marunt.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Broccoli cu ceapa la tigaie.