Iata o varianta sanatoasa a clasicul snitel din carne, snitelul din legume. Snitelul din legume este foarte gustos si simplu de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 cartofi
  • 1/4 varza
  • o mana fasole
  • o mana de mazare boabe
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura branza rasa
  • 1 lingura pesmet
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare:

Legumele se spala si se curata. Se pun la fiert,in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii, varza (oparita inainte), fasolea verde si mazarea. Se scurg bine de apa si se toaca marunt, mai putin mazarea. Separat se amesteca o lingura de faina cu doua oua, se adauga amestecul de legume, branza rasa si sare. Se formeaza apoi snitele si se dau prin pesmet. Se rumenesc in ulei bine incins sau se pun intr-o tava si se dau la cuptor.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Snitel din legume.