Supa de taitei este o mancare adorata de foarte multi. Supa de taitei cu legume este plina de vitamine si satioasa.
Dificultate: redusa
Ingrediente:
1 morcov
| 1 telina
| 1 radacina patrunjel
| 1 pastarnac
| taitei fara ou
| 1 ceapa
| 1 legatura patrunjel
| sare
| piper
Mod de preparare:
Legumele se curata si spala, dupa care se taie in diverse forme. Ceapa nu se toaca, se lasa intreaga. Se pun la fiert toate legume, la foc mic. Cand s-a fiert, se scoata ceapa intreaga. Supa se mai lasa fiert pana cand toate legumele sunt fierte, se adauga taiteii. La final se adauga patrunjelul tocat marunt.
Te-ar putea interesa și:
Cum se face înghețata de casă: rețete, trucuri și idei delicioase pentru o înghețată ca la gelaterie
Cum se face mujdei delicios si aromat acasă: rețeta tradițională și mici secrete pentru un gust desăvârșit
Rețeta zacusca de vinete 5 kg: Cea mai gustoasă zacusca de vinete
Cheesecake Reteta: Ghid Complet cu Variante Fara Coacere, cu Capsuni si Fructe de Padure
Vinete Pane: Rețete delicioase și crocante, inclusiv opțiuni de post
Gem de Caise: Rețeta Simplă și Delicioasă - Transformă Caisele în Dulceață Aurie
Porumb Fiert: Rețeta Delicioasă, Timp de Fierbere, Beneficii și Valori Nutriționale
Porumb Copt: Rețete Delicioase la Cuptor, Calorii și Sfaturi Utile
Dulceață de Zmeură: Rețeta Delicioasă și Ușor de Preparat Acasă
Prăjitură cu Caise: Rețeta Pufoasă cu Iaurt sau Pandișpan - Un Deliciu de Vară!
Dulceață de Vișine ca la Bunica: Rețeta Tradițională, Aroma Inconfundabilă
Compot de Vișine: Rețeta Delicioasă și Beneficii. Cum să Prepari Compot de Vișine pentru Iarnă
Dulceață de cireșe -rețeta tradițională și alte rețete delicioase, inconfundabile, cu gust dulceag de vară
Broccoli -Rețete simple și gustoase care pun în valoare calitățile deosebite ale acestei legume crucifere
Milkshake - rețete delicioase și ușor de preparat acasă
Ciorbă de potroace - Rețetă tradițională și beneficii
Tartă cu fructe - Rețeta perfectă pentru un desert delicios
Rețete blat tort simple pentru un desert perfect și pufos
Socată rețeta - cum se face socata tradițională și parfumată, cu miere și drojdie (sau fără)
Mâncare de ciuperci - Tocăniță delicioasă cu ceapă și usturoi
Sos tartar - rețeta clasică și variante moderne ale unui sos fin, desăvârșit
Clătite americane - Rețetă originală și variante delicioase
Rețetă panna cotta - Desertul italian cremos și delicios
Cea mai simplă rețetă de cozonac de Paște recomandată de influencerul Andreea Olăraș
5 rețete de deserturi care îți vor aduce aminte de copilărie
Mâncare de spanac - rețete delicioase, simple, și cele mai bune sfaturi pentru preparare
Cornulețe de post - rețeta pentru cele mai fragede și delicioase cornuri
Ouă umplute cu pate - aperitivul festiv, de nelipsit de pe masa de Paște. Rețeta clasică și variante delicioase de ouă umplute
Pască cu brânză - desertul care simbolizează Învierea lui Hristos. Rețeta tradițională și rețete fără aluat
Spaghete carbonara - Rețeta autentică italiană, simplă și rafinată, dar și variante populare de spaghete carbonara cremoase
|