Reteta este foarte potrivita in aceasta perioada cand gasim legume pline de savoare, dar si pentru ca tinem cuptorul pornit si nu mai simtim frigul care s-a lasat de cateva zile.
Pentru 2 portii avem nevoie de:Optional se poate pune si cascaval ( o felie de 50 de g)
Se spala vinetele si dovlecelul si se taie codita vinetelor. Se taie in in 2 pe lungime si folosind un cutit se cresteaza miezul care va fi scos. Cu o lingurita se scoate miezul, lasand o margine de aproximativ 0.5cm. Cupele ramase se sareaza in interior si se lasa sa se scurga. Miezul de dovlecel si de vanata se pune intr-o sita, se sareaza si se lasa la scurs cam 20 de minute.
Tocam ceapa si ardeiul marunt si le calim in 2 linguri de ulei de masline. Adaugam putina sare, iar dupa vreo 5 minute adaugam rosiile decojite si miezul de vinete si dovlecei, toat
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul furnicuti.blogspot.com