E aproape acelasi lucru. Dar e o mica diferenta de aroma si gust. oriucm, bun si impreuna, bun si separat. :)

Cantitatile folosite au fost: o foaie de aluat (de la magazin, nu mai stiu ce marca am avut), un pachet de carnaciori de bere de ~400 de grame si 2 oua.

Am prajit usor carnaciorii intr-o tigaita, timp in care am desfacut aluatul pe planseta si l-am taiat in bucati potrivite, de aproximativ 5 cm latime pe 8 cm lungime. Am scos carnaciorii si i-am lasat sa se raceasca, iar apoi i-am rulat in bucatile de aluat. I-am pus in tava pe hartie de copt si i-am uns cu ou batut. I-am bagat la cuptor pana a crescut aluatul si s-a rumenit frumos.

Sunt foarte gustosi si satiosi si iese o cantitate destul de mare.

Pofta buna!

 

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu