Delicioasa si usor de preparat,aceasta placinta cu fasole verde poate constitui o gustare excelenta atat pentru vegetarieni, cat si pentru cei care tin post.

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • un pachet de foietaj
  • doua cepe
  • 500 g fasole verde
  • 100 g masline fara samburi
  • 200 g ciuperci
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spalati si curatati ceapa, fasolea si ciupercile, dupa care le taiati in bucati mici. Dupa ce au fost taiate, le caliti in ulei incins. Adaugati sare si piper dupa gust. Compozitia se lasa la racit, apoi se presara peste foietajul decongelat. Rulati si asezati placinta intr-o tava stropita cu apa rece. Se coace pana la rumenire completa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri