Ingrediente:

    2 linguri de ulei 1 cepe 1 catel de usturoi 3 bucati piept de pui 225 g broccoli 2 morcovi 3 linguri unt de arahide si 300 grame alune caju 3 linguri sos de soia


Mod de preparare:

Intr-un wok, incinge 2 linguri de ulei si caleste, timp de 3 minute, 2 cepe tocate si alunele caju. Adauga 1 catel de usturoi zdrobit si 3 bucati piept de pui dezosate, fara pielite, taiate fasii. Caleste, amestecand incontinuu timp de 3 minute.
Scoate carnea deoparte cu spumiera si adauga in vas 1 ardei gras rosu, taiat felii, 225 g broccoli si morcovi feli si caleste timp de 3 minute. Amesteca 3 linguri unt de arahide, 3 lingura sos de soia si 60 ml apa.
Toarna amestecul peste legume, adauga carnea si continua sa tii pe foc inca 3 minute. Serveste preparatul cu garnitura de orez fiert la aburi sau cu noodles.
 

 

Pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com puteti descoperi mai multe retete gustoase.