Iata o reteta simpla de tocanita de fasole boabe si masline.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g fasole boabe
  • 4 cepe
  • 200 g masline
  • cimbru
  • sare
  • boia
  • ulei
  • bulion

Mod de preparare:

Fasolea uscata se lasa in apa de seara pana dimineata. Se pune la fiert, iar dupa ce a fiert se scurge apa. Ceapa se toaca marunt, se caleste cu sare si cu ulei, se adauga boiaua si bulionul si se fierbe cu putina zeama din fasole pina se inmoaie. Se adauga sare, cimbrul si maslinele. Se amesteca cu fasolea fiarta, se pun condimente si se da la cuptor10-15 min. Cand se serveste se presara frunze tocate de telina sau patrunjel.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri