Ingrediente:

 

    5 cartofiori nu foarte mari 4 linguri cu bucati de telemea 5-6 felii de cascaval invechit 1-2 linguri de iaurt gras bio sare, rozmarin, patrunjel, putin usturoi - dupa gust

Cum se face?


1. Spalati si coaceti cartofii. Dupa ce s-au copt, taiati-i in jumatate pe latime si scoateti miezul cu o lingurita.
2. Amestecati miezul de cartof cu telemeaua, iaurtul si condimentele si umpleti jumatatile de cartof. Pe fiecare jumatate de cartof puneti o felie de cascaval invechit, presarati cu patrunjel proaspat si dati la cuptor pana cand de-asupra se face o crusta frumoasa si rumena.
3. Serviti cu pasta de ardei iute: luati cativa ardei iuti, coaceti-i, decojiti-i ca si pe ardeii grasi pentru salata, amestecati-i cu putin ulei de masline si sare.

Pofta buna!

 

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul klausburger.blogspot.com