Cartofiori bio cu telemea bio, rozmarin, patrunjel si putin cascaval invechit - un gust care te poarta inapoi in casa bunicilor unde laptele proaspat, smantana si untul toate te invita sa te faci mare si voinic.

Ingrediente:

  • 5 cartofiori nu foarte mari
  • 4 linguri cu bucati de telemea
  • 5-6 felii de cascaval invechit
  • 1-2 linguri de iaurt gras bio
  • sare, rozmarin, patrunjel, putin usturoi - dupa gust

Cum se face?

1. Spalati si coaceti cartofii. Dupa ce s-au copt, taiati-i in jumatate pe latime si scoateti miezul cu o lingurita.
2. Amestecati miezul de cartof cu telemeaua, iaurtul si condimentele si umpleti jumatatile de cartof. Pe fiecare jumatate de cartof puneti o felie de cascaval invechit, presarati cu patrunjel proaspat si dati la cuptor pana cand de-asupra se face o crusta frumoasa si rumena.
3. Serviti cu pasta de ardei iute: luati cativa ardei iuti, coaceti-i, decojiti-i ca si pe ardeii grasi pentru salata, amestecati-i cu putin ulei de masline si sare.

Pofta buna!

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul klausburger.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri