Nu dureaza mai mult de trei sferturi de ora sa prepari aceasta supa de cartofi cu tarhon. Este foarte aromata si plina de vitamine.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • radacina telina
  • 1 ardei
  • 3-4 cartofi
  • bulion pentru ciorba
  • un pic de ulei
  • leustean
  • 1 cana zeama de varza
  • tarhon
  • sare

Mod de preparare:

Legumele se spala, cartofii se curata de coaja si se spala si ei. Ceapa se taie solzisori, morcovii rondele, telina, ardeiul si cartofii cubulete. Ceapa, morcovul, telina si ardeiul tocate marunt se pun intr-o oala cu putin ulei si se calesc pret de 5 minute. Se adauga apa, sare si se lasa sa fiarba pana cand morcovul este aproape facut. Se adauga rosiile, iar apoi cartofii taiati cubulete. Se mai lasa la foc pana cand si acestia sunt fierti, iar apoi se adauga zeama de varza. La final se adauga tarhon pisat si supita este gata.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Supa de cartofi cu tarhon.