Ingrediente:
- ciuperci
- oua
- marar
- cascaval
- ceapa
Mod de preparare:
Se spala ciupercile si se rup coditele. Separat coditele se taie marunt se calesc cu ceapa si marar, iar la sfarsit se adauga oua batute si se mai tine un pic pe foc . Palariile se aseaza in tava cu lamelele in sus, se pune cate o lingura din compozitie in fiecare palarie se presara pe fiecare cascaval ras si se introduc i cuptorul bine incins, pana sa rumeneste cascavalul. Cand sant gata sa scot pe platou si se servesc reci sau calde.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul culinarecufeteistete.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie