Ieri am fost in piata la Obor (what a magical, extraordinary place - nu mai fusesem de vreo 3 ani si eram ca un copil in magazinul de jucarii, dar o sa va povestesc mai multe intr-un post separat).
Anyway - mi-am cuparatat din zona de peste, 2 salai, pe care tanti draguta de acolo a fost de acord sa mi-i si curete (perfect, pentru ca mie mi-e frica sa curat peste)
Asa ca odata ajunsi acasa, nu a trebuit decat sa-i spal bine, sa-i crestez pe amandoua partile usor cu cutitul si sa-i frec pe dinafara cu sare, piper si ulei de masline. Inauntru le-am indesat cateva felii subtiri de lamaie, frunze de patrunjel si o bucatica de unt. I-am facut pe gratarul tavei de la Ikea (daca nu aveti inca, sa stiti ca e o investitie foarte buna).
Asta a fost tot - cina light & healthy in 20 de minute!
Si zau ca a fost delicios!
Pe blogul leblogpiquant.blogspot.com