Dificultate: medie

    2 morcovi 1 telina 6 catei de usturoi  2 cepe  2,5 kg de carne de porc sau de vita  sare piper 1,5 kg cartofi 1 pahar de vin rosu 1 cana supa de pasare

Mod de preparare:

Asezati intr-o tava morcovii taiati rondele, telina cubulete, usturoiul  si cepele taiate in sferturi. Ungeti carnea de porc sau de vita cu putina untura, condimentati-o cu sare si piper. Adaugati-o peste legume si dati-o la cuptor pentru 20 minute. Dupa ce timpul s-a scurs, adaugati in tava si  cartofii taiati pe lung. Acoperiti cu folie de aluminiu si mai lasati-o in cuptor o ora. Carnea si legumele facute se scot pe un platou. Puneti tava pe foc, adaugati un pahar de vin rosu sec si fierbeti-l pana se reduce la jumatate. Adaugati o cana de supa de pasare si continuati fierberea. Cand sosul este gata, puneti-l peste friptura taiata felii. Ultimul pas este salata verde. Condimentati-o dupa gust.

Afla mai multe pe www.petreceriledelice.ro