Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4-5 ceape
- 1 conopida
- 300 g ciuperci
- 2 castraveti
- condimente
- 1 1/2 cescute ulei
- 1 1/2 cescute vin alb
- otet
Mod de preparare:
Legumele se curata si se spala. Se aleg cepe micute, care se taie in jumatati, conopida se rupe in bucatele si se pune in apa fierbinte, cu putin otet, pentru 5 minute. Fiecare leguma ( castraveti,
ciuperci, conopida ), separat, se stropeste cu ulei si vin alb, se condimenteaza si se pune sa fiarba pe baie de aburi. Se aseaza in castroane mici, de forme diferite. Se pastreaza in frigider.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor