Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg. spanac
- 1 ceapa mare
- 2-3 catei usturoi
- 1 pumn de orez
- ulei
- zeama de la 1 lamaie
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
Spanacul se curata, apoi se spala bine si se toaca marunt. Se opareste in doua ape. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa s-a rumenit se adauga spanacul oparit si orezul. Se amesteca si se adauga un pic de apa, atat cat sa acopere spanacul. Se lasa la foc mic, pana cand orezul este fiert. Daca e nevoie se mai adauga apa pe parcurs. Spre final se adauga si cateii de usturoi taiati marunt. Se adauga sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie