Pentru zilele de post optati pentru un papricas de cartofi. Papricasul de cartofi este foarte gustos si simplu de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg. cartofi
  • 1 ceapa
  • sare
  • boia dulce
  • 2 catei usturoi

Mod de preparare:

Ceapa si cartofii se curata, ceapa se toaca solzisori, iar cartofii cubulete. Se pun la calit intr-o lingura de ulei.Se adauga 4 boabe de piper, o lingurita de boia dulce, sare si apa cat cuprinde. In timpul fierberii se adauga 1 lingurita vegeta. Spre sfarsit se poate pune patrunjel tocat. Se presara usturoiul pisat. Se tine acoperit, dupa fierbere, inca 10 minute. Se serveste cu salata verde sau muraturi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri