Macaroane cu ciuperci o mancare delicioasa si simplu de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 300 g de macaroane
  • 100 g de salam
  • 4 linguri de ciuperci (din conserve)
  • 3 linguri cu virf de unt
  • 2 linguri cu telemea rasa
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Taiati salamul si ciupercile in felii subtiri mici, inabusiti ciupercile intr-o craticioara cu unt. Separat, fierbeti
macaroanele, scurgeti-le bine de apa si puneti-le intr-un vas rezistent la foc, uns cu unt. Combinati macaroanele cu salam, ciuperci si telemea rasa. Potriviti de sare si de piper, apoi puneti vasul in cuptorul fierbinte. Se decoreaza cu patrunjel tocata marunt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri