Legume in sos de alune, un deliciu usor si rapid de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei usturoi
  • 400 ml suc rosii
  • 3 linguri unt de arahide
  • 500 ml apa
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 ardei iute
  • 1/2 lingurita ienibahar
  • 115 gr varza alba
  • 175 gr pastai fasole
  • 1/2 ardei gras
  • sare

Mod de preparare:

Tocati ceapa si usturoiul marunt. Le caliti in ulei pana devin aurii. Adaugati untul de arahide si sucul de rosii. Dati in clocot, lasati sa fiarba alte 2-3 minute. Adaugati cimbrul, ardeiul iute, ienibaharul,apa si putina sare. Fierbeti inca 8-10 minute, dupa care adaugati varza si restul legumelor. Fierbeti la foc mic.
Potriviti cu sare.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Legume in sos de alune.