Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g fasole uscata
- 1 ardei gras
- 1 ceapa
- ulei de masline
- 4-5 masline
- piper
- sare
- 2 foi de dafin
- 50 ml. otet
- 20 g. zahar
- 30 ml. ulei
- 100 ml. apa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se alege fasolea si se inmoaie in apa rece, cu cel putin 3-4 ore inainte de preparare (ideal ar fi sa fie lasata peste noapte). Se pune apoi la fiert impreuna cu foile de dafin. Intre timp, se prepara sosul, astfel: in 100 ml. apa rece se toarna otetul, sarea, zaharul si piperul. Se amesteca bine, iar deasupra se toarna uleiul. Ceapa se taie rondele, iar ardeiul cubulete. Cand fasolea a fiert, se amesteca toate ingredientele si se toarna sosul.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor