O reteta simpla si gustoasa. Salata de fasole boase este extrem de sanatoasa si poate fi preparata si in zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 300 g fasole uscata
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • 4-5 masline
  • piper
  • sare
  • 2 foi de dafin
  • 50 ml. otet
  • 20 g. zahar
  • 30 ml. ulei
  • 100 ml. apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se alege fasolea si se inmoaie in apa rece, cu cel putin 3-4 ore inainte de preparare (ideal ar fi sa fie lasata peste noapte). Se pune apoi la fiert impreuna cu foile de dafin. Intre timp, se prepara sosul, astfel: in 100 ml. apa rece se toarna otetul, sarea, zaharul si piperul. Se amesteca bine, iar deasupra se toarna uleiul. Ceapa se taie rondele, iar ardeiul cubulete. Cand fasolea a fiert, se amesteca toate ingredientele si se toarna sosul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri