O reteta delicioasa de dovlecei pane

Avem nevoie de:

  • 2 dovlecei
  • sare
  • piper
  • faina de malai Dovlecei pane. Reteta dovlecei pane
  • faina alba
  • ulei

Mod de preparare:

Se curata dovlecei, se taie felii potrivite, se condimenteaza cu sare si se lasa intr-un vas ca sa se patrunda sarea aproximativ 30 minute, dupa care se pun la scurs.
Se face un amestec din faina de malai si faina alba si piper.
Se trec dovleceii prin amestecul de faina, apoi se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Se servesc atat calzi cat si reci.

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Dovlecei pane.