Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 legatura ceapa verde
- ½ telina
- 1 ardei gras
- 1 ceapa uscata mica
- 100 gr ciuperci
- 1 lingura unt
- 2 oua
- 100 gr smatana
- 2 - 3 rosii
- 200 ml bors
- 1 legatura patrunjel verde
- 2 l apa
- 3 linguri faina
- sare
Mod de preparare:
Morcovii, patrunjelul, telina si ardeiul gras se toaca marunt se pun la fiert. Dupa vreo 15 minute se pune si ceapa verde tocata. Ciupercile si ceapa uscata se toaca si se pun la calit pentru 4-5 minute. Se stinge focul se sareaza dupa gust si cand s-a racit se amesteca cu 1 ou si cu faina. Se fac galustele din aceasta compozitie si se pun in oala cu ciorba. Se adauga si rosiile decojite si pasate si apoi borsul. Se mai da un clocot, apoi se drege cu ou batut cu smantana si se presara cu verdeata tocata.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor