Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g mazare verde
- o salata verde
- putin spanac
- patrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
Fierbeti boabele de mazare, impreuna cu salata si spanacul, in apa fierbinte cu sare. Dupa vreo 40 minute, cand mazarea este bine fiarta, se trece prin sita, pastrand vreo 2 linguri de mazare pentru a o pune la urma in supa care fierbe. Se paseaza mazarea si apoi se subtiaza pireul obtinut cu zeama in care a fier.La final se adauga verdeata.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor