Salata de ciuperci, menta si paste este potrivita pentru orice anotimp. Usor de preparat, foarte consistenta si extrem de gustoasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g paste fundite
  • 500 g ciuperci champignon feliate
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 cepe taiate felii
  • 1 l smantana grasa
  • 10 frunze de menta proaspata
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare:

Puneti la fiert o oala mare cu apa si un praf de sare, cand incepe sa clocoteasca adaugati pastele. Lasati la fiert aprox 8 - 10 minute. Cand s-au fiert, scurgeti-le de apa si asezati-le intr-un vas, amestecand cu 3 linguri de ulei de masline. Incingeti intr-o tigaie putin ulei si rumeniti ceapa si ciupercile. Adaugati gradual smantana, amestecand continuu. Adaugati menta si mai tineti pe foc inca 5 minute. Asezonati cu sare si piper dupa gust, scoateti frunzele de menta din compozitie, apoi turnati amestecul peste paste si amestecati bine, pana se incorporeaza ingredientele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri