Timp de preparare: 30 minute


Ingrediente:

    1 pachet de wafe 100 ml cafea tare 3 lingurite de zahar  3-4 linguri crema de cacao 2 linguri mascarpone 2 vanilii 1 lingura zahar pudra boboite de rodii(de la 1/2 fruct de rodie) 1 fruct kiwi.

Mod de preparare:

Incepem cu pregatirea cafelei pt insiropat la care adaugam 1 plic zahar vanilat si cele 3 lingurite de zahar, apoi o lasam sa se raceasca. Continuam cu prepararea cremei din mascarpone. Se amesteca bine 2 linguri de mascarpone cu 1 plic zahar de vanilie si 1 lingura de zahar pudra. Urmeaza montarea mini-tortuletelor: pe un platou asezam cate o bucata de wafe, o insiropam usor, intindem un strat de crema de cacao, punem o alta bucata de wafe, o insiropam, o ungem cu creama de cacao, apoi asezam a treia bucata de wafe peste care intindem un strat de crema din mascarpone. Cu furculita trasam linii in lungimea si latimea mini-tortuletului, apoi dupa imaginatie decoram cu perlute de rodii si cu felii de kiwi.

 

Pe blogul dulcesarat.blogspot.com puteti gasi mai multe retete delicioase