O reteta usoara si delicioasa de tocanita de ciuperci.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 4 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri patrunjel verde taiat marunt.

Mod de preparare:

Se curata ciupercile. Ceapa se taie marunt, se pune intr-o cratita cu uleiul si putina apa si se lasa sa se caleasca putin. Se adauga ciupercile, se pune putina apa si se lasa sa fiarba innabusit pana scade toata apa din ele. Separat se amesteca 2 linguri faina cu putina apa, se toarna peste ciuperci cand acestea sunt bine fierte. Se lasa sa dea in clocot de mai multe ori, se pune patrunjelul deasupra. Se pot adauga 1-2 linguri smantana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri