O ciorba de pui bogata in vitamine

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 pui mare
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 legatura loboda rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • 200 g taitei
  • leustean
  • 1 l bors
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Puneti la fiert, pentru 20 minute, ceapa, patrunjelul si morcovul intregi. Tocati ceapa verde, loboda si ardeiul gras. Puiul se toaca bucati, pe care le adaugati la fiert cu celelalte verdeturi. Lasati sa fiarba cam 30 minute. Separat, fierbeti borsul. Cand s-a fiert, adaugati borsul si taiteii la ciorba si lasati inca 10 minute sa dea in clocot. Potriviti cu sare si piper. Cand ciorba e gata, stingeti focul si puneti leusteanul tocat marunt.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba olteneasca de pui.